icon title

Velkommen til KidCook!

KidCook er en ny app for børn, som ønsker at lave mad. Med hjælp af en voksen vil barnet - på en underholdende måde - kunne guide sig gennem opskrifterne til f.eks. "Pjattede Pandekager" eller "Frække Frikadeller".
recipe 1 recipe 2
Der er løbende udgivet opskrifter for børn, men KidCook er lidt mere...

KidCook er en digital opskriftsbog - en applikation - udviklet til Apples iPad og iPad mini og er baseret på børns evne til at betjene dette medie.

Allerede på forsiden er der udfordringer til barnet og den voksne. Man kan f.eks. skrive barnets navn, som efterfølgende vil blive indført i hele applikationen, som "barnets opskriftsbog".

iPad mini
Man kan også på forsiden tage et foto af barnet med iPad'ens kamera, og barnet kan lege med titelbogstaver i KidCook med farve og lyd!
pepper milk eggs
Når man kommer ind til opskrifterne, oplever barnet en ny verden, hvor man befinder sig i et køkken, og hvor man selv kan tage de enkelte varer og redskaber ned fra hylder, skabe og køleskab.

cuttingboard skål Barnet opdager hurtigt, at det foregår ved, at man med fingeren trækker de enkelte genstande ned på bordet, og hvordan man åbner og lukker køleskabsdøren eller skabslågen, med et tryk med fingeren. Funktioner som barnet vil afprøve igen og igen, og hvor barnet samtidig kan lære at stave simple ord, som æg, ske, mel, mælk, osv.

bowl whisk pan dough plate pancakes

Selve tilberedningen er angivet med tekster og udførlige tegninger af samtlige funktioner, så barnet stille og roligt - trin for trin - kan inddrages i opskrifternes "mystik" - og til sidst, med den voksnes hjælp undervejs, kan opleve det færdige resultat.

Barnet kan til slut give 'karakter' for hvor godt det syntes om opskriften (1-5 stjerner).
smiley 5 smiley 4 smiley 3 smiley 2 smiley 1
KidCook er udgivet på dansk, engelsk, spansk og fransk, og kan hentes i Apple's App Store.

Go' fornøjelse! :-)

Download on the App Store

Screenshot Screenshot Screenshot Screenshot